Desinfectiezuilen

Desinfectiezuilen

In onze webshop bieden wij verschillende desinfectiezuilen aan.

De desinfectiezuilen zijn onder te verdelen in staande zuilen en baliedisplays. We bieden onder andere zwarte en witte varianten aan en deze zijn er met een knijpdispenser of een nontouch sensordispenser. Tevens bieden wij de desinfecterende handgel en liquid aan voor in de knijpdispensers en nontouch sensordispensers van onze desinfectiezuil of baliedisplay. Deze zijn toegelaten door Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) en zijn allen voorzien van een zogeheten N-nummer.

Verzending of ophalen

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over onze desinfectiezuilen? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?