Faceshields

Faceshield per stuk(s) en faceshields per doos

In onze webshop bieden wij één of meer faceshield per stuk(s) en faceshields per hele doos aan. Per hele doos zijn de faceshields een stuk voordeliger dan in kleinere aantallen uiteraard.

De faceshields zijn van absolute topkwaliteit. Door de schuimrubberen rand zorgt deze voor een goede luchtcirculatie. De elastische band staat garant voor een goede pasvorm voor langdurig gebruik zonder druk op de slapen. Het slagvaste plastic is voorzien van een anti-condens coating. De randen zijn glad afgerond voor uw veiligheid. Uitermate geschikt voor gebruik binnen een werkomgeving waarbij blootstelling aan vloeistoffen, sprays en aerosolen mogelijk is. Het beschermende vizier vervangt geen bescherming voor neus en mond. Gebruik dus nooit alleen een vizier wanneer je in contact komt met aerosolen. De combinatie met de chirurgische mondmaskers Elite raden wij aan.

Verzending of ophalen

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over onze faceshields? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

× Hoe kan ik u helpen?