Hygienezuil

Hygienezuil

In onze webshop bieden wij uiteraard ook een hygienezuil of ook wel desinfectiezuil aan.

De hygienezuil is zowel te verkrijgen als staande zuil en als baliedisplay. We bieden onder andere zwarte en witte varianten aan en deze zijn er in varianten met een knijpdispenser of een nontouch sensordispenser. Tevens bieden wij de desinfecterende handgel en liquid aan voor in de knijpdispensers en nontouch sensordispensers van onze desinfectiezuilen en baliedisplays. Deze zijn toegelaten door Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) en zijn allen voorzien van een zogeheten N-nummer.

Verzending of ophalen

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over onze hygienezuil ? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

This function has been disabled for Mondmaskers-online.nl.

× Hoe kan ik u helpen?