Mondkapje

Mondkapje online bestellen

Wil je een mondkapje online bestellen? Bijvoorbeeld voor in het OV of voor tijdens je werk. In onze webshop bieden wij twee soorten mondkapjes (mondmaskers) aan: de types mondkapje BASIC en mondkapje ELITE. Heb je interesse in grote aantallen met korting? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om je aanvraag te bespreken.

Basic mondkapje

Elk Basic mondkapje  is getest en haalt een niveau van BFE> 95%. Dit wil zeggen dat de filterwaarde van elk mondkapje minimaal 95% filtering is. Dit is hoog en hierdoor is het mondkapje uitstekend geschikt voor onder andere het OV en voor opticiëns, kappers, nagelstylistes, fysiotherapeuten en alle andere beroepen waarbij goede bescherming gewenst is. Uiteraard is dit testrapport op aanvraag te verkrijgen via ons.

Elite mondkapje

Ons Elite mondkapje is TÜV en CE gecertificeerd en is gelijk aan de EN14683 normering. Zij zijn van een ASTM niveau 3. Dit wil zeggen dat elk mondkapje je maximale bescherming geeft voor elke situatie met mogelijke blootstelling aan grote hoeveelheden aerosolen, sprays en vloeistoffen. De filterwaarde van het Elite mondkapje is zelfs BFE(%)>99,8 wat extreem hoog is voor een mondkapje. Uiteraard zijn de certificaten en testrapports te verkrijgen via ons. Deze mondkapjes zijn daardoor zeer geschikt voor zorgprofessionals. Omdat wij met een vaste leverancier werken ben je zeker van authentieke certificaten, betrouwbare tests en een stabiele kwaliteit.

mondkapje

Verzending of ophalen

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over onze mondkapjes? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?