Mondmaskers kopen

Mondmaskers kopen

In onze webshop bieden wij twee soorten mondmaskers aan: de types BASIC en ELITE. Wil je mondmaskers kopen?

De Basic mondmaskers zijn getest en halen een niveau van BFE> 95%. Dit wil zeggen dat de filterwaarde minimaal 95% filtering is. Dit is enorm hoog en hierdoor zijn deze maskers uitstekend geschikt voor onder andere het OV en voor opticiëns, kappers, nagelstylistes, fysiotherapeuten en alle andere beroepen waarbij goede bescherming gewenst is. Uiteraard is dit testrapport op aanvraag te verkrijgen via ons.

Onze Elite mondmaskers zijn TÜV en CE gecertificeerd en zijn gelijk aan de EN14683 normering. Zij zijn van een ASTM niveau 3. Dit wil zeggen dat zij je maximale bescherming geven voor elke situatie met mogelijke blootstelling aan grote hoeveelheden aerosolen, sprays en vloeistoffen. De filterwaarde is zelfs BFE(%)>99,8 wat extreem hoog is voor een mondmasker. Uiteraard zijn de certificaten en testrapports te verkrijgen via ons. Deze mondmaskers zijn daardoor zeer geschikt voor zorgprofessionals. Omdat wij met een vaste leverancier werken ben je zeker van authentieke certificaten, betrouwbare tests en een stabiele kwaliteit.

Verzending of ophalen

Alle producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen, deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling kan de volgende werkdag tussen 13:00 uur en 16:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over onze mondmaskers? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

This function has been disabled for Mondmaskers-online.nl.

× Hoe kan ik u helpen?