Flowflex ondiepe neustest

Ondiepe neustest online bestellen

Wil je een ondiepe neustest bestellen via onze webshop? Heb je interesse in grotere aantallen sneltesten met extra korting? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om je aanvraag te bespreken.

Ondiepe neustest / sneltest van Flowflex

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test van Flowflex is goedgekeurd door de Rijksoverheid voor verkoop aan particulieren en bedrijven en is een “Coronavirus”-antigeen ZELFTEST om te bepalen of het coronavirus aanwezig is in het neusslijm. Zo ja, dan is de test positief, en is de geteste persoon besmet. Het advies is om bij een positieve zelftest bij de GGD een PCR-test af te laten nemen ter bevestiging, en er daarmee ook voor te zorgen dat de uitslag wordt opgenomen in de besmettingscijfers. Deze ondiepe neustest wordt afgenomen vóór in de neus, in plaats van in de diepe neusholte, wat een meer gemakkelijke en snellere test procedure oplevert. De ondiepe neustest stelt gebruikers in staat zelf hun neusmonster te nemen. De afname voorin de neus is veel minder belastend voor gebruikers (in het bijzonder voor kinderen, ouderen of mensen met een handicap). Er is verminderde kans op niezen en hoesten tijdens de afname. Resultaten zijn beschikbaar in 15 minuten.

Prestatiekenmerken: Sensitiviteit 97,5% – Specificiteit 99,68%

Vanwege de monsterafname ondiep in de neus met steriel wattenstaafje is deze snelle zelftest van Flowflex vrijwel pijnloos en daarom ideaal voor gebruik bij onder andere kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

flowflex single packed

Verzending of ophalen van jouw bestelde sneltesten

De Flowflex snelle zelftesten worden uiterlijk binnen 1 werkdag verstuurd, maar meestal nog dezelfde werkdag, indien uiterlijk om 16.00 uur besteld. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen. Deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling van de sneltest(en) kan nog dezelfde werkdag tussen 13:00 uur en 17:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over een ondiepe neustest? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

× Hoe kan ik u helpen?