Sneltest

Sneltest online bestellen

Wil je een sneltest bestellen via onze webshop? Wij hebben op dit moment twee soorten, een ondiepe neustest van Roche en een speekseltest van Joinstar. Heb je interesse in grotere aantallen sneltesten met extra korting? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om je aanvraag te bespreken.

Ondiepe neustest / sneltest van Roche

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test is goedgekeurd door de Rijksoverheid voor verkoop aan particulieren en is een “Coronavirus”-antigeen ZELFTEST om te bepalen of het coronavirus aanwezig is in het neusslijm. Zo ja, dan is de test positief, en is de geteste persoon besmet. Het advies is om bij een positieve zelftest bij de GGD een PCR-test af te laten nemen ter bevestiging, en er daarmee ook voor te zorgen dat de uitslag wordt opgenomen in de besmettingscijfers. Deze ondiepe neustest wordt afgenomen vóór in de neus, in plaats van in de diepe neusholte, wat een meer gemakkelijke en snellere test procedure oplevert. De ondiepe neustest stelt gebruikers in staat zelf hun neusmonster te nemen. De afname voorin de neus is veel minder belastend voor gebruikers (in het bijzonder voor kinderen, ouderen of mensen met een handicap). Er is verminderde kans op niezen en hoesten tijdens de afname. Resultaten zijn beschikbaar in 15 minuten.

Prestatiekenmerken: Sensitiviteit 96,52% – Specificiteit 99,68%

Vanwege de monsterafname ondiep in de neus met steriel wattenstaafje is deze snelle zelftest van Roche vrijwel pijnloos en daarom ideaal voor gebruik bij onder andere kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

roche ondiepe neustest testkit sneltest

Speekseltest / sneltest van Joinstar

Met de betrouwbare en snelle zelftest / speekseltest / spuugtest van Joinstar, zónder irriterende wattenstaaf, indiceer je zelf binnen 15 minuten de aanwezigheid en besmettelijkheid van het Corona virus! Deze snelle zelftest / speekseltest / spuugtest voor professioneel gebruik is nieuw op de Nederlandse markt. De zelftest identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in jouw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer je besmettelijk bent voor jouw omgeving met SARS-CoV-2, beter bekend als Corona.

Prestatiekenmerken: Sensitiviteit 96,1% – Specificiteit 99,1%

Vanwege de niet-invasieve (niet inwendige) monsterafname zonder wattenstaaf is deze snelle zelftest van Joinstar pijnloos en daarom ideaal voor gebruik bij onder andere kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

speekseltest spuugtest sneltest

Verzending of ophalen van jouw bestelde sneltest(en)

De snelle zelftesten worden uiterlijk binnen 1 werkdag verstuurd, maar meestal nog dezelfde werkdag, indien uiterlijk om 16.00 uur besteld. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen. Deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling van de sneltest(en) kan nog dezelfde werkdag tussen 13:00 uur en 17:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over een sneltest? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?