Speekseltest

Speekseltest online bestellen

Wil je een speekseltest van Joinstar bestellen?. Heb je interesse in grotere aantallen sneltesten met extra korting? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om je aanvraag te bespreken.

Speekseltest / sneltest van Joinstar

Met de betrouwbare en snelle zelftest / speekseltest / spuugtest van Joinstar, zónder irriterende wattenstaaf, indiceer je zelf binnen 15 minuten de aanwezigheid en besmettelijkheid van het Corona virus! Deze snelle zelftest / speekseltest / spuugtest voor professioneel gebruik is nieuw op de Nederlandse markt. De zelftest identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in jouw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer je besmettelijk bent voor jouw omgeving met SARS-CoV-2, beter bekend als Corona.

Prestatiekenmerken: Sensitiviteit 96,1% – Specificiteit 99,1%

Vanwege de niet-invasieve (niet inwendige) monsterafname zonder wattenstaaf is deze snelle zelftest van Joinstar pijnloos en daarom ideaal voor gebruik bij onder andere kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

speekseltest spuugtest sneltest

Verzending of ophalen van jouw bestelde sneltest(en)

De snelle zelftesten worden uiterlijk binnen 1 werkdag verstuurd, maar meestal nog dezelfde werkdag, indien uiterlijk om 16.00 uur besteld. Houd er rekening mee dat ook Post.nl hinder ondervindt van het Covid-19 virus waardoor er enige vertraging kan ontstaan. Het is ook mogelijk om jouw voltooide order zonder verzendkosten bij ons af te halen. Deze afhaaloptie kun je selecteren tijdens het afrekenen.

Het ophaaladres is Spykerlaan 1 te Oud-Beijerland. De bestelling van de sneltest(en) kan nog dezelfde werkdag tussen 13:00 uur en 17:00 worden opgehaald. Je krijgt hier verder geen mail meer over.

Kwaliteit & levertijd

Twijfel je over de kwaliteit of de levertijd? Of heb je vragen over een sneltest? Vul dan het contactformulier in of bel of WhatsApp naar 06-10 695 695. Wij doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

De webshop Mondmaskers-online is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Both B.V.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?